aku usaha

0 Kritik la!

ye, maaf tiada reply
aku ikot je kehendak dan request
aku takan nak sakitkan hati siapa2 lagi
biar
biar
biar

skrg aku fokus utk kejar kepuasan hati
itu kehendak kamu

biar je

walaupon pahit diantara duanya

aku berserah sahaja.

insyaallah.

Biar la aku mcm dulu..

0 Kritik la!

Dulu 2009

Bila tetiba ..

0 Kritik la!

bila tetiba je ingat.. melekat 24jam pikir
bila ada sesuatu yg sama
teringat kembali

hati aku bukan sekeras mana

membzkan dengan kerj diri daripada menjahanamkan diri

kesihatan juga penting utk jati diri


Tak Tahu~

0 Kritik la!

seharian terpikir
apakah puncanya?

Label: , , , , , , ,

Harapan itu membeku

0 Kritik la!

banyak yang aku harapkan pada tahun ini mmng membeku, ahah tajuk tah ape ape dah.kan.. plan2 yang sebelomnye pon belom diselesaikan. ape nak buat.. benda yg ta jadi.. hahaa tapi pengalaman tahun ini mmg banyak ertinya

penat lelah.. ketawa.. gembira.. melalak. nagis tahun 2013 takde kot. perasaan sedih myb ada laa.. hari2 akusedih. hahah bila aku sedih aku ambik bantal tido je ta payah nak pikir ape dah esok dah ok..

ok sekarang nak kena set balik otak seperti tahun2 suda.. walaupon laa aku rase ta begitu bagus tahun ni.  ahahah menjadi lebih baik dari tahun lepas ok gak kan?

hahah aku banyk menghabiskan masa dirumah .. hahaha pi keje balik keje.. dok umah.. ada kawan ajak pi makan aku kuar laa.. kalo takde.. hmm dok diam je.. walopon bosan.. ahhah si baik laa internet kat rumah ni ada.. dengar2 je bace2 je ape yg ada didalam nih

skrang nih pon nak close down sume account2 yang macam takde.. mm nak buat rumusan.. hahaha bedah siasat ape yag ada.. hahah

ok blik sume dah clear.. fileing2 sume dah tau kat mana.. yang cume tak di update..  haha isi perut lappy ni.. hahah dah bersepah dah ni.. hahahah.. nnti aku betul kan semua file..

aku harap lappy ni  akan dapat bertahan. nak kena cuci lappy ni.. hmmm nak kena tiop angin buang habok2 nih.. tapi itu kalo aku letak kedai aku sendiri ta berani.. nak kena ada org yg aku boleh percaya yang menyervis lappy nih

ye sebelom ni aku tulis .. blog.. hahah entah itu ape yg aku rasa.. sekrang aku rasa lain pulak.. kenape pulak jadi mcm tuh? hmm sebab aku ni  seorang yang membosan..

atau saje je buat2 bosan.. PEJAM CELIK x2 je kot .. dlu ada org tanye ada ke update blog.. aku cakap laa ada.. tapi mase bulan pose je.. skrang nih aku macam aktip pulak

membloging.. tuh.. lantak laaa bace laa.. ape nak jadi jadilaa...
ape pon aku nak larangkan.. ehhh.. membaca boleh membinggungkan idea..
sebab aku tau ape yg aku tulis nih tak semuanya betol?


BETOL? ta betol.. aku pon ta tau...  malas da nak bace n betulkan ayat yang memang haram tak paham.

Label: , ,

2014

0 Kritik la!

 hang ckp minggu depan  tuh lama?  sekejap je tuh pejam celik je.

pejam celik lagi
bape hari je nak tahun 2014

pejam celik lagi
nasib baik aku boleh bangun bernafas

pejam celik lagi
banyak benda yg ta disiapkan

pejam celik lagi
nombor pada umor sudah meningkat

pejam celik lagi
merasa gembira

pejam celik lagi
merasa duka

pejam celik lagi
korang dah habis bace

pejam celik lagi
korang dah lupe ape yg korang bace

pejam celik lagi
aku habiskan penulisan ni

pejam celik lagi
harap harap...