Jumaat, 30 Januari 2015

minyak turun minyak simpan

haizz. mulalah aku nak gi isi minyak  dah mula deme sorok minyak.. haizz.. belom lagi bulan dua ni.. hmm aku bebetoi nak isi minyak ni takde..

uh, pelik kan.. hmm sekrang ni minyak naik barang masih tak turun.. haaa.. baru kome tau.. barang naik tu bukan sebab minyak yang naik.. tu sebab deme tamak..

haa.. tu le pasay nye..

Terlupa kot

wah, aku dah lame tak update.. uhh.. entah kenapa. hmm terlalu bz sampai aku tak meluahkan jiwa. kat sini. nak wat camne.. mungkin jiwa sedang mendamaikan diri
aha.. banyak perkara nak disebut. tapi kadang2 takperlu lah menyebutnya banyak kali kan.

hmm ari ini hari jumaat.. hmm pagi nanti kul 4 pagi aku pergi ke kelantan dengan sepasukan.. misi bantuan. hmm diinvite oleh kawan aku.. hmm aku pergi sampai hari ahad. insyallah segalanya berjalan dengan lancar hendakNYA.

memang teringin menjadi sukarelawan. hmm kini aku dapat peluang. walaupon semuanya reda. hulurkan tenaga yang ada.. selepas ramai org yang berpusu2 gi misi bantuan banjir..

selepas melihat tantatif program misi esok. hmm nampak gayanya rasenye.. letih jugak hehehhe takpe... rasenye kami akan pergi tempat yang cerok..kelantan. hmm

ape2 pon.. aku tergerak hari nak meemberi tahu dlm entry ini

inysallah kalo takde masalah aku menceritakan serba sedikit bila aku kat sana nanti..

ni map serba sedikit perjalanan pagi nnti



Ahad, 25 Januari 2015

maaf

sejak kebelakangan ini aku sibuk pulak, ha maaf kerana tidak update blog ni.. huh.. ni pon aku sedang free boleh lah aku ceritakan sedikit sebanyak..

Selasa, 20 Januari 2015

gelisah

tetibe aku gelisah
hmm

sekarang hilang
kemana?
uh rase
macam jauh
hmm
ape tindakan
aku sekarang

huh tunggu
msg tak sampai
sampai bila

ah.
gelisahnye
aku cari
sampai bebila.


Isnin, 19 Januari 2015

menangis kerana..

ari tu sabtu  aku marahkan adik aku, uh terbakar nye rase..
nak wat camne..
hmm sib baik aku mase marah ni aku fikir..
hmm