We are coming soon!

40%

We'll notify you when the site is live:

Maintenance Mode is a free coming soon/under construction blogger template from NewBloggerThemes.com. Maintenance Mode blogger template has jQuery countdown timer, progress bar, tabbed view section, email subscription box and twitter follow and share buttons. You can go to Edit HTML replace this with your own words. For more free blogger templates, visit NewBloggerThemes.com.
Copyright © Banyak Cakap Chronicle | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by ThemeFuse | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Blogwalking

Arkib Blog

Dikuasakan oleh Blogger.

Stay Connected

Label

2011 2012 wayang 2013 2014 2015 advertising asap putih astro astro intertaiment sdn bhd australia bahagia bahdikelantan banjir banjir besar kelantan barang barang naik barangan beratur berenang berhati-hati boboi book buang masa Buat duit buatan jepun Bulan Ramadhan Bulan Ramadhan 2011 bulan ramadhan 2013 Bulan Syawal buy card credit cenderahati cerita wayang cikwie comic cs1 cs2 cs3 cs4 cs5 cs6 dadah Definisi puasa demam denggi derma dermawan sedekah design direct sale Doa Dosa download Duit raya duit syiling duit syiling baru 2011 duit syiling baru ringan en.savefrom.net facebook Festival Teater perak 2013 finding content free Gaza gelanggang tuk wali Gelanggang tuk wali 2013 Ghost rider google google search gugusan manjoi guitar Gula hack halal haram hari raya aidilfitri harith iskandar idea Info internet ipoh istana budaya jabatan kesihatan japan Jenayah Siber jentik-jentik JKKN perak jozan jualan langsung kad raya kampung kedai Kena tipu kerbersihan keylogger komisyen Kuih Raya label Laman web palsu loteri LYNAS malaysia mangga manjoi mastercard melayu menyamar misi MisiKelantan mode merapu money scam mudah.com musim Negatif oder office online otak paypal peminta sedekah pengemis penipuan penyakit perak photoshop pilihan raya playmoya Politik Posa pray for gaza prayforkelantan protect computer Puasa que rare earths Ratna Kadhal Raya raya 2011 raya 2012 raya 2013 refresh kepala rekabentuk review sabar saleman screen shot search techhiques search tool Seronok sharing shipping shoping sintetik Spirit of vegeance story superb66 superbsixtysix surat khabar tahun melawat perak 2012 Tahun melawat perak 2013 Teater tenggelam Tepung The Lanthamide concentrates rare earths Tips toksik trademark tutorial upload Utusan malaysia vector visa Wayang web web overview wie windows 8 youtube

Money Convert

Sumbangan

Saja je saya nak mintak derma, takde ape2 pon (direct laa mintak anda!)Duit saya dpt nieh saya enjoi! betoi tuh. anda tolong saya, saya mungkin tolong anda
Terdapat ralat dalam alat ini

Twitter Update

Mengenai Saya

Foto saya

hi nama saya mohd shukri bin mat doa, dan mereka mengenali saya dengan nama wie atau cikwie

Masa itu Cakap

Orang Asing

Sabtu, 26 Mei 2012

Testing Photoshop cs6

test dalam seminit ahahahahha senang kot

result
tak payah nak  stamp clone sanggat wakaka.. 


Menarik dan tertarik melihat review sampai aku pon nak cuba. wohohoho.. skrnag nieh pon aku tak expert lagi dengan photoshop cs4 .. dan guna cs5 pon bagus punya fungsion. ah.. tuh membuatkan aku teruja..
sekrang nieh pon aku saje je download portable CS6 hmm tgk ape yg patot. ahahaha yang bestnya ada tool baru sama seperti CS5 ahahah interface dia pon bagus.. ahahaha

hmm korang tgk lah review dari youtube sure korang teruja. aku pon test2 nieh.. hmm belum habis lagi nak korek2 ape yg ada di dalam CS6 nieh. pape pon tgk jugak youtube. hmm aku bukan PRO pon tentang photoshop nieh


tgk lah nnti ada ape yg ptt aku cuba dalam photoshop CS6. ape2 pon aku  mesti expertkan dlu dlam CS4 atau CS5. hmm perbezaan diantara CS4 ngan CS6 jauh . hmm... agagag


p/s : http://cikwie.blogspot.com says : "sape2 expert tentang photoshop cs4 cs5 dan cs6 sila kasi tips" "lahai program portable nieh bnyk yg tak fungsion.. hahahahhahaha"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Thank You For Your Comments Feel Free To visit Again~

Ask me!

Answer Questions

Pengikut